Influencer Marketing Campagne – Den Haag Marketing

Influencer Campagne - Den Haag Marketing

Credit: @IsabelMosk

Den Haag open eerste bloggershuis in Nederland!

Den Haag is de eerste stad in Nederland met een huis voor bloggers en vloggers, uit binnen- en buitenland, om de stad te promoten. Het Haagse Bloggershuis is gedurende het strandseizoen van 2016 beschikbaar, speciaal voor reis- en niche bloggers die worden uitgenodigd door Den Haag Marketing. Het Bloggershuis is geen standaard huis, maar een knus vakantiehuisje direct aan zee! Het project is een gezamenlijk initiatief van Den Haag Marketing en Haagse Strandhuisjes.

In het 2016  heeft Isabel Mosk van Sherpa’s Stories Den Haag Marketing  geadviseerd en ondersteund bij het realiseren van het eerste bloggershuis in Nederland.  Van advies over het creatieve concept en de selectie van influencers tot aan de contentstrategie.

Publicaties
– Haags bloggerhuis geopend
– Haags Bloggershuis opende deuren en TravelNext gaat erheen
– Haags Bloggershuis: branding van de enige stad met een branding
– Haags Bloggershuis wint Marketing Innovatie Award 2016

Isabel Mosk heeft ons begeleid in de cruciale opstartfase met het Haags bloggershuis; het allereerste bloggershuis van Nederland. Door haar vakkennis, inzicht en transparante werkwijze hebben we een prachtig en doordacht project neergezet waarbij het voor ons voornamelijk ging om: 1. De juiste match van influencers en de verhalen die Den Haag wil vertellen 2. Het zoeken van de juiste influencers, nationaal en internationaal en 3. Oog voor detail, waardoor de influencers graag een bijdrage wilden leveren en wilden samenwerken. Het project heeft mede hierdoor verschillende prijzen gewonnen en wordt veelal genoemd als voorbeeld van succesvolle influencer marketing

Mieke Smid - Coördinator communicatie, pr en woordvoering Den Haag Marketing