“Guiding companies along new paths and "

Sherpa’s Stories is een adviesbureau met een focus op de toeristische industrie. Wij helpen steden, regio’s en provincies zich klaar te stomen voor de toekomst en aan bestemmingsmarketing- en management te doen in het tijdperk dat wij leven. Op basis van kennis en ervaring helpt Sherpa’s Stories met strategische vraagstukken voor een stad of een provincie tot en met de vertaalslag van deze strategie in concrete marketingdoelstellingen en -middelen, waarbij de focus ligt op de veranderende consument en het digitale medialandschap. Het bureau is opgericht door Isabel Mosk. Sherpa’s Stories gelooft dat reizen bijdraagt aan een betere wereld: het verrijkt de mens en stimuleert lokale economieën.

Waarom Sherpa’s Stories?


Tijdens Isabel haar reizen door Tibet, Nepal en India is zij geïnspireerd geraakt door de Sherpa’s. Sherpa’s zijn van oorsprong een Tibetaans volk. Deze alleskunners staan bekend om hun verdiensten als klimmer, drager en gids in de bergen van de Himalaya. Zij stippelen de route uit en zorgen voor de juiste koers. Ze nemen je mee naar grote hoogtes in gebieden die voor hen geen geheimen hebben.

De Sherpa genaamd ´Mingma Sherpa´ overtrof Isabel haar verwachtingen tijdens een trekking in Sikkim, India. Naast zijn kwaliteiten als klimmer en drager bleek hij ook nog eens een hele creatieve kok te zijn. Op 4000 meter hoogte toverde hij van alles uit zijn éénpitter, met als hoogtepunt de chocolade- en bananentaart. Hij zorgde met zijn passie en authenticiteit voor unieke ervaringen en verhalen, herinneringen die voor altijd bijblijven.

Sherpa’s Stories helpt toeristische organisaties het strategische pad uit te stippelen en de unieke belevingen en verhalen in kaart te brengen. Net als Sherpa’s!

‘Network Company’


Sherpa’s Stories werkt samen met een netwerk van professionals, zowel lokaal als internationaal. Natuurlijke leiders uit de wereld van toerisme marketing én uit de veranderde industrie. Van business model consultants tot designers, van PR specialisten tot ontwikkelaars. Allemaal specialisten in hun vakgebied en absolute toppers uit de industrie!

portfolio

"Isabel was voor de belangrijkste toerismestakeholders op Sint Maarten een eye-opener. De op een sprankelende manier gedeelde best practices en valkuilen van over de hele wereld gaven direct nieuwe energie en inzichten aan onze bestemming". Drs Wyb Meijer, Sint Maarten Hospitality & Trade Association (SHTA)