Conscious Hotels op The Social Conference!


Dinsdag 22 maart heb ik de eer om aanwezig te zijn op The Social Conference; hét Nederlandse congres over social media strategie. Als blogger vanuit Travelnext volg ik die dag de sessie van Conscious Hotels. Conscious Hotels zijn eco-design hotels waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Duurzaamheid aantrekkelijk, jong en hip? Ja zeker! Conscious Hotels is hier het perfecte voorbeeld van.

Maak op speelse wijze kennis met duurzaamheid
Waterbesparende kranen, eco linnen, gerecyclede meubels en 100% biologische hapjes en drankjes… Conscious Hotels laat je op speelse wijze kennis maken met duurzaamheid. Zo zijn er grappige tekstballonnen met duurzame weetjes in de kamers en openbare ruimtes. Mooi initiatief!

Conversation Hotel
Naast Eco en Design is Communicatie een belangrijke pijler binnen Conscious Hotels. Conscious Hotels heeft communicatie als USP verheven, zowel online als offline. In de loop der tijd is het meer en meer een ´Conversation Hotel´ geworden, waar communicatie twee richtingen op gaat. Niet alleen je eigen verhaal vertellen, maar ook de doelgroep erbij betrekken is hierbij belangrijk.

Sessie met interessante cases, tipje van de sluier!
Conscious Hotels zijn onderscheidend op verschillende fronten. Tijdens de sessie op #TSC16 worden er drie cases besproken aan de hand van verschillende doelgroepen. Ook wordt uitgebreid besproken hoe zij communiceren met de gasten, op social media en in hun recruitment. In alle gevallen doen zij dit beduidend anders dan andere hotels! Dit zal ook blijken uit de cases die worden behandeld.

Tip: wil je de sessie bijwonen maar heb je nog geen kaarten? Ze zijn nog steeds te koop op de website! En na het lezen van dit artikel print je kaartjes natuurlijk nooit meer uit… 🙂

PS Houd Travelnext komende week in de gaten voor de uitgewerkte blog met interessante cases!


Geen reacties

Cancel