Reizen is mijn allergrootste passie. Van Terschelling tot de onontgonnen uithoeken van de wereld zoals Ushuaia in Argentinië. Ik heb het geluk dat ik al veel landen heb mogen beleven en ervaren. Mijn favoriete land is met stip India. India heeft mij laten zien wat mijn ‘Why’ is. In India omschrijven ze dit als ‘Dharma’.

Mijn ‘Why’
Ik geloof dat reizen de mens verrijkt. Je komt in aanraking met diverse culturen, wat ervoor zorgt dat je breder naar de wereld kijkt. Reizen draagt bij aan een betere wereld; het stimuleert lokale economieën en biedt kansen voor bestemmingen door nieuwe ontwikkelingen en verschuivingen. Ik heb dit met eigen ogen gezien tijdens mijn reizen en vrijwilligerswerk in Nepal. Hier wil ik in mijn leven aan bijdragen. De toeristische reisindustrie is een groeiende sector met veel potentie voor de ontwikkelde en minder ontwikkelden landen. Het is belangrijk dat bestemmingen zich op een duurzame manier gaan ontwikkelen met het toenemend aantal toeristen.De reisindustrie kent veel uitdagingen om de vertaalslag te maken naar digitaal en technologie. Met mijn passie voor reizen en ervaring in toerisme marketing en technologie, adviseer ik bedrijven deze vertaalslag te maken.

Mijn ultieme droom is filantropisch van aard. Ik zou graag kinderen die niet kunnen reizen – dat kan in Nederland of in India zijn – de beleving willen geven van een reis. Dit kan middels virtual reality technologie zoals de Oculus Rift bril of nog mooier door ze daadwerkelijk te laten reizen. Wil je mij helpen deze droom te verwezenlijken of heb je advies, neem dan contact op.

Mijn ervaring
Na mijn studie aan de NHTV, ben ik als marketing- en communicatiespecialist voor de meest multiculturele plek van Nederland gaan werken; De Bazaar in Beverwijk. Niets is mooier om met zoveel verschillende culturen samen te werken. In 2007 ben ik voor 9 maanden op reis gegaan, waar ik voor het eerst in aanraking kwam met Facebook.

Na mijn reis ben ik bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen aan de slag gegaan als online marketing consultant. Hier hield ik mij bezig met alle online en social media ontwikkelingen en was o.a. verantwoordelijk voor het Innovatielab. Met dit initiatief droeg ik bij aan een vergroting van de kennis over nieuwe media in de reissector. Hier is o.a. het TravelNext platform uit voort gekomen. Naast mijn werk bij het NBTC, was ik bestuurslid van HSMAI Nederland en actief lid binnen de marketing & technologie groep van de European Travel Commission. Deze groep draagt bij aan het vergroten van de kennis binnen de Europese destinatiemarketing.

In 2011 werd ik gevraagd om Think! Amsterdam op te zetten. Een boetiek digitaal marketing bureau op het gebied van destinatiemarketing. In drie jaar heb ik in de functie van strateeg en directeur het kantoor in Amsterdam opgezet en een mooi portfolio van klanten opgebouwd. Ook heb ik op veel internationale congressen mogen spreken over mijn vakgebied en passie.

In 2014 begon het reisvirus weer te kriebelen. Ik nam ontslag en ging voor 6 maanden op reis in Azië. Mijn belevenissen hield ik bij op mijn persoonlijke reisblog Stories & Stamps. Tijdens mijn tweeënhalve maand in India werd voor mij steeds duidelijker dat ik voor mezelf wilde starten als onafhankelijke consultant en als “network company”. Ik heb de afgelopen jaren veel natuurlijke leiders ontmoet met uitstekende expertise in hun vakgebied. Met dit team bouw ik aan de toekomst van toerisme marketing als Sherpa’s Stories.

[/zilla_column]

[zilla_column column=”one-half” last=”true”]

Pangong Lake in Ladakh (4350m) - India
Pangong Lake in Ladakh (4350m) – India
Sri Lanka
Little Adam’s Peak in Ella – Sri Lanka
Dzongri trek in Sikkim - India
Dzongri trek in Sikkim – India

[/zilla_column]