Diensten


Digitale Transformatie
Wat is de toekomstige rol van een Destinatie Marketing Organisatie? Hoe zorg je ervoor dat je als bestemming (land, regio of stad) in het huidige tijdperk relevant blijft voor je stakeholders en consumenten. Sherpa’s Stories adviseert DMO’s hierin.

Content strategie
Een contentstrategie vertaalt de marketing- en communicatiedoelstellingen naar content. De strategie geeft antwoord op de vraag welke type content en kanalen worden ingezet om de doelstellingen te bereiken.

Online Marketing strategie
Een online marketingstrategie vertaalt de marketingdoelstellingen naar de online marketing kanalen. De strategie geeft antwoord op de vraag waarom de vertaalslag naar online marketing gemaakt wordt en hoe dit gerealiseerd gaat worden.

Influencer Marketing strategie
Bloggers, Instagrammers, Youtubers zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Hoe zet je influencers in als onderdeel van de langetermijnstrategie? Hoe zorg je ervoor dat influencers ambassadeurs worden. Wat moet je weten wanneer je aan de slag gaat met influencers? Hoe vind je de beste influencers die passen bij jouw merk en positionering?

Social Media strategie
Een social media strategie vertaalt de marketing- en communicatiedoelstellingen naar de social media kanalen. De strategie geeft antwoord op de vraag waarom social media wordt ingezet en hoe dit gerealiseerd gaat worden.

Online campagnes
Online, social media en influencer campagnes worden ingezet om een toeristische beleving onder de aandacht te brengen bij de verschillende doelgroepen. Sherpa’s Stories zet campagnes op en werkt samen met een netwerk van professionals voor de creatie en uitvoering van online campagnes.

Presentaties
Op zoek naar een spreker die kan inspireren en informeren over het veranderend medialandschap in de toeristische sector? Isabel Mosk is een internationale spreker in de wereld van toerisme, digitale transformatie in destinatiemarketing, influencer marketing, content marketing en digitale trends & ontwikkelingen.
Workshops
Behoefte aan workshop over social media, content marketing of influencer marketing? Tijdens de workshop wordt de theorie afgewisseld met praktische tips uit de toeristische sector. De workshop wordt volledig afgestemd op de behoefte van de klant.

Ad-interim projecten
Op zoek naar een ad interim online marketing strateeg met een brede ervaring in de toeristische industrie? Isabel Mosk heeft ruim 10 jaar ervaring in de reisindustrie en wordt gezien als een vooruitstrevende denker binnen de wereld van toerisme en destinatie marketing.