About

Sherpa’s Stories is een online marketing adviesbureau met een focus op de reisindustrie. Op basis van kennis en ervaring helpt Sherpa’s Stories toeristische bedrijven met de strategische vertaalslag van hun marketingdoelstellingen naar online-, content- en social media marketing.

Het bureau is opgericht door Isabel Mosk. Sherpa’s Stories gelooft dat reizen bijdraagt aan een betere wereld: het verrijkt de mens en stimuleert lokale economieën.

Waarom Sherpa’s Stories?

Tijdens Isabel haar reizen door Tibet, Nepal en India is zij geïnspireerd geraakt door de Sherpa’s. Sherpa’s zijn van oorsprong een Tibetaans volk. Deze alleskunners staan bekend om hun verdiensten als klimmer, drager en gids in de bergen van de Himalaya. Zij stippelen de route uit en zorgen voor de juiste koers. Ze nemen je mee naar grote hoogtes in gebieden die voor hen geen geheimen hebben.

De Sherpa genaamd ´Mingma Sherpa´ overtrof Isabel haar verwachtingen tijdens een trekking in Sikkim, India. Naast zijn kwaliteiten als klimmer en drager bleek hij ook nog eens een hele creatieve kok te zijn. Op 4000 meter hoogte toverde hij van alles uit zijn éénpitter, met als hoogtepunt de chocolade- en bananentaart. Hij zorgde met zijn passie en authenticiteit voor unieke ervaringen en verhalen, herinneringen die voor altijd bijblijven.

Sherpa’s Stories helpt toeristische organisaties het strategische pad uit te stippelen en de unieke ervaringen & verhalen in kaart te brengen. Net als Sherpa’s!

‘Network Company’
Sherpa’s Stories werkt samen met een netwerk van professionals, zowel lokaal als internationaal. Natuurlijke leiders uit de wereld van toerisme marketing én uit de digitale industrie. Van business model consultants tot designers, van PR specialisten tot ontwikkelaars. Allemaal specialisten in hun vakgebied en absolute toppers uit de industrie!

1243

_MUN1632 copy